Indien uw aankoop niet naar wens is, wordt u de mogelijkheid geboden om aangekochte artikelen die niet aan uw wensen voldoen te retourneren.

Bij Mode & Sport It Beaken online shop heeft u een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Tijdens deze termijn kunt u het artikel bekijken en of passen, tenzij anders vermeld. Na het verstrijken van deze zichttermijn is de koopovereenkomst tot stand gekomen.

Van Mode & Sport It Beaken online shop hanteert regels voor retourneren. Mocht u de bestelling willen retourneren, dan kan dit uitsluitend als deze:

- binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd
- het oorspronkelijke prijskaartje nog heeft
 - het artikel niet gebruikt en onbeschadigd is

Het artikel kan geretourneerd worden met standaard verzending of gratis retour gebracht worden in één van onze winkels. Voor retouren vanuit het buitenland betaalt u de lokale verzendkosten.

Het is ook mogelijk om een artikel om te ruilen voor een andere maat, kleur of ander artikel. U kunt dit aangeven op het retourformulier. Verdere informatie over retourneren vindt u bij uw bestelling.

Heeft u nog vragen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder. Ons e-mail adres is info@itbeaken.nl of telefoon 0566 621353. Onze klantenservice is geopend van maandag 13.00 tot 18.00 en dinsdag t/m vrijdag van 9.00u uur tot 18.00 uur. Op feestdagen is onze klantenservice gesloten.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.