Leveringsvoorwaarden en retourprocedure

Levering

Zodra uw betaling door ons is ontvangen, wordt uw bestelling zo snel mogelijk verzonden

Post.nl: bestellingen voor 15.00 uur gedaan, worden zoveel mogelijk dezelfde dag aangeboden. U ontvangt uw bestelling binnen één of twee werkdagen. Bestellingen na 15.00 uur worden de volgende werkdag aangeboden bij Post.nl. Bestellingen die op vrijdag voor 15.00 uur gedaan worden, worden op maandag bezorgd. Bestellingen die in het weekend gedaan worden, worden zoveel mogelijk op dinsdag bezorgd. Alle bestellingen worden aangetekend verstuurd. Bent u in de gelegenheid, dan kunt u ook de bestelde artikelen afhalen en/of afrekenen in de winkel.

Afhalen

Indien gewenst kunt u uw bestelling plaatsen via de online store en de bestelling afhalen in onze winkel in Grou. U kunt dan betalen (contant, pin) in de winkel wanneer u de bestelling komt halen. U dient uw bestelling binnen twee werkdagen af te halen. Indien de bestelling niet binnen twee werkdagen afgehaald wordt, wordt de bestelling ongedaan gemaakt en worden de producten weer teruggeplaatst op de online shop. Wilt u ze alsnog laten verzenden, dan kunt u dit laten weten via info@itbeaken.nl Wij zullen u dan een betaallink sturen. De verzendkosten hiervoor bedragen € 6,95 (binnen Nederland) 

Verzendkosten

Nederland: Voor alle bestellingen bedragen de verzendkosten € 6,95 per bestelling,. Voor overige landen geldt dan wij alleen verzenden nadat we vooraf een afspraak met u hebben gemaakt over de hoogte van verzendkosten. Hiervoor kunt u een mail sturen naar info@itbeaken.nl

Retourneren of omruilen artikel:

Bij www.itbeaken.nl kunt u alle artikelen binnen veertien dagen na ontvangst ruilen of retourneren. U kunt dit bij ons melden via het Formulier voor Herroeping. Dit formulier staat onderaan deze pagina en kunt u downloaden en invullen en mailen naar info@itbeaken.nl  Indien u het formulier niet wenst te downloaden kunt u dit formulier ook invullen en samen met de te retourneren artikelen naar ons terugsturen, want in het pakket dat door ons naar u verzonden is, is dit formulier tevens bijgesloten.

Voorwaarde voor ruilen en retourneren is dat het product compleet en ongebruikt is en in een deugdelijke en onbeschadigde verpakking zit. Ook de kaartjes en hangtags moeten nog aan het product zitten. Niet alle artikelen kunnen geruild worden: artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden zoals ondergoed en zwemkleding.

Ook producten die zijn afgeprijsd met 40% korting of meer kunnen niet geretourneerd of geruild worden. Producten die geretourneerd worden die niet compleet of gebruikt zijn, worden door It Beaken niet geaccepteerd en weer geretourneerd. De verzendkosten ad € 6,95 dienen door de klant eerst aan It Beaken voldaan te worden voordat wij het product weer opsturen.


Omruilen:
U besteld het nieuwe artikel in de online winkel en stuurt het te ruilen artikel aan ons retour. Zie de voorwaarden hiervoor in de tekst hier direct boven. U kiest hierbij voor "vooruit betalen". Het eventuele verschil in prijs wordt bij ontvangst van het artikel door ons verrekend. De extra verzendkosten binnen Nederland ad € 6,95 dient u bij vooruitbetaling aan ons te voldoen op IBANnummer NL44RABO0356214400 t.n.v. ode en Sporthuis It Beaken te Grou. Graag onder vermelding van het ordernummer en de vermelding "omruiling". Na ontvangst van dit bedrag en het eventuele prijsverschil zullen wij uw bestelling omruilen.

Retourneren:

U stuurt het artikel aan ons retour en ontvangt het aankoopbedrag terug. Wij werken niet met tegoedbonnen. Voeg altijd het Formulier voor Herroeping bij de retourzending (zie onderaan deze pagina). Het terug te storten bedrag wordt overgemaakt naar het rekeningnummer die u gebruikt heeft voor de betaling. Voor vragen neemt u contact met ons op via www.itbeaken.nl


Terugstorttermijnen na een retourzending of annulering:
 Binnen maximaal 14 dagen, maar indien mogelijk eerder,  na ontvangst van de retour wordt het betaalde bedrag (exclusief de door u betaalde verzendkosten) teruggestort op het rekeningnummer die u gebruikt heeft voor de betaling. Een retour dat niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoet wordt niet geaccepteerd. Na overmaking van verzendkosten (€ 6,95) wordt dit aan u terug gezonden.

 

Kosten

De verzendkosten en het risico voor het retour sturen van een artikel zijn voor uw rekening.

Retouradres:

Mode- en Sporthuis It Beaken Grou, Hoofdstraat 64, 9001 AN Grou, Nederland

 

Klacht

Het kan gebeuren dat ondanks onze uiterste zorg u na aankoop van uw artikel een materiaal- of productiefout ontdekt. Wij raden u aan altijd de geleverde goederen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Mocht u daarbij een materiaal- of productiefout ontdekken dan dient u dit binnen redelijke termijn schriftelijk of via e-mail te melden.

De algemene garantie is alleen geldig met factuur/betalingsbewijs en binnen twee maanden na aankoop. Gebreken die niet door slijtage veroorzaakt zijn, worden vakkundig gerepareerd of indien reparatie niet mogelijk is krijgt u een vervangend artikel of in overleg geld terug.

De kleding dient te worden gewassen volgens de wasvoorschriften zoals aangegeven op het label in het kledingstuk. Als een afwijkende was methode gebruikt is zal de klacht altijd ongegrond worden verklaard. Veel voorkomende situaties bij klachten zijn o.a. het te heet wassen, te veel wasmiddel gebruiken, bonte was samenvoegen met witte was, etc..

Klachten met betrekking tot schoenen die niet vergoed worden zijn: slijtage van zolen en hakken, kale neuzen, kapotte ritsen en andere door een verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken, die de verkoper niet verwijtbaar zijn. De garantie vervalt wanneer zonder overleg is getracht het gebrek te herstellen en/of de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet is opgevolgd.

Als de klacht door ons gegrond wordt verklaard zullen wij zowel de portokosten voor het retourneren en de kosten van het artikel aan u retourneren. U stuurt het artikel terug naar het boven genoemde adres. Daar sluit u de orderbevestiging en het formulier herroeping bij. U geeft bij “reden retour” aan dat er sprake is van een klacht. 

Wij adviseren u dus in alle gevallen de meegeleverde orderbevestiging en het formulier herroeping in uw administratie te bewaren.

Formulier voor herroeping

 

 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 

 

Aan:     Mode & Sport It Beaken

Hoofdstraat 64, 9001 AN Grou

info@itbeaken.nl

 

Ik/Wij* deel/delen* u mede dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten herroep/herroepen*:

 

 

 

 

Besteld op (dag-maand-jaar):

 

 

 

Ordernummer:

 

 

 

Uw naam/namen:

 

 

 

Uw adres:

 

 

 

 

Telefoonnummer:

 

 

 

E-mail:

 

 

 

IBAN Rekeningnummer:

 

 

 

Uw handtekening:

 

 

 

Datum (dag-maand-jaar):

 

 

 

 

De kosten van het retour zenden van bestelde artikelen zijn voor uw eigen rekening en artikelen met 40% korting kunnen niet geruild/geretourneerd worden.

 

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

 

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.