stomerij Depot Stomerij MiedemaEdelstomerij Miedema komt zowel de woensdag- als de vrijdagmiddag bij de modewinkel langs om was- en stoomgoed te halen en/of te brengen.

www.edelstomerijmiedema.nl

schoenmaker Depot Schoenreparatie Schoenmakerij Machiels komt zowel de woensdag- als de vrijdagavond bij de sportwinkel langs om schoenen, tassen en andere lederwaren voor reparatie te halen en/of te brengen.

 

textielborduren  Depot Borduur & TextielprintIn de sportwinkel kan men terecht voor het bedrukken en het borduren van textiel.

-Sportvereniging: trainingspakken, shirts, broekjes, ballen etc.

-Zangverenigingen: shantykoren, bestuursleden etc.

-Zakelijk: financiële instellingen, vertegenwoordigers,

beurzen/standhouders etc.

-Dienstverlening: havenmeesters, brugwachters, chauffeurs etc.

-Werkkleding: kleding voor in de bouw, schilders, overalls etc.

 

meetlint  Vermaak serviceNiet iedereen is gelijk. Om de kleding passend te maken zijn er mogelijkheden om door middel van verstelwerkzaamheden het kledingstuk aan te passen aan de persoon.
icoonzorg  Maatschappelijke zorgBij maatschappelijke zorg moet u bij It Beaken denken aan een verlengstuk van de aanwezige zorg. Extra service van een dorpswinkel met stadse allures.

Meeneem service: kleding en of artikelen kunt u op zicht meenemen voor een familielid die bijvoorbeeld moeilijk te been is of die niet graag wil winkelen. Zodat degene rustig in eigen omgeving kan passen en showen.

 

Contact

We horen graag van u. Stuur een bericht via dit formulier en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.